Ми вас вітаємо!

Новорічна казка

     Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрій, святковий настрій – саме з такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

     Не обминув радісний, святковий настрій і учнів нашої школи. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди.

     Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим дійством. Чекали і дочекались! А подарували казку і новорічний настрій учням школи і вчителям актори шкільного драматичного гуртка «Театральні замальовки» під керівництвом вчителя зарубіжної літератури Хливнюк Віри Миколаївни.

     Всі , хто мав змогу побачити виставу «Новорічне дзеркальце, або Пригоди Аліси в сніговому королівстві» були приємно вражені, отримали море позитивних емоцій та запрошували гуртківців завітати і на наступний рік, адже новорічна казка – це солодкий спогад дитинства, очікування дива, віри в краще майбутнє і просто хороший новорічний настрій.