Ми вас вітаємо!

Семінар-практикум вчителів музичного мистецтва

21 жовтня на базі ЗОШ №9 відбувся семінар-практикум вчителів музичного мистецтва з теми «Сучасні методи формування мистецьких  компетентностей  здобувачів освіти на уроках музичного мистецтва» метою якого було  розкрити структуру та зміст дидактичної моделі формування художньо-естетичних компетентностей здобувачів освіти на уроках музичного мистецтва; визначити комплекс  музичних  компетентностей,  від  яких  залежить цілісне музично-естетичне сприйняття дітей, здатність до розуміння і творчого самовираження під час теоретичного і практичного опанування творів музичного мистецтва.

Семінар розпочався знайомством учасників з навчальним закладом, який презентувала  ЗНВР Швакуляк В.Ф.

В ході роботи семінару  вчителем музичного мистецтва  Мулікою  Наталією  Валеріївною було проведено майстер-клас  по змісту теми семінару ,на якому учасники заходу дізнавалися нових прийомів, методів і форм роботи на  уроках музичного  мистецтва з урахуванням потреб часу  та нових освітніх вимог до сучасного уроку музичного мистецтва. Робота відбувалася в формі конструктивного діалогу, з використанням теоретичного і  практичного матеріалу.

В рамках роботи семінару керівником  ММО Терещук В.М. надано   методичні  рекомендаціїї  щодо викладання предмету «Музичне мистецтво» у 2021/2022 навчальному році; заслухали виступ Баранюк Т.В., консультанта  ЦПРПП  про « Умови та порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022».