Ми вас вітаємо!

Осінні канікули

Шкільні канікули дають школярам можливість відпочити від школи, а відпочинок повинен бути цікавим і захоплюючим! Учні 3-В, 6-А, 7-Б класів (керівник Нагорна О.С.) 24 жовтня, відвідали музей популярної науки і техніки “Експериментаніум» під час екскурсії до міста Києва.

Музей популярної науки і техніки «Експериментаніум» − місце, де наука стає цікавою!

 

Хочеш перевірити електропровідність різних предметів, запустити хмару під стелю, намалювати візерунок маятником? Може, мрієш посидіти за кермом справжньої пожежної машини, розібрати модель людини на запчастини? Усе це можна зробити у Музеї популярної науки і техніки «Експериментаніум»!

 

  Постійна експозиція Музею «Експериментаніум» налічує більше 250 інтерактивних експонатів і присвячена механіці, оптиці, електриці, магнетизму і акустиці.

 

Учні власноруч будували мости без жодного цвяха, спостерігали зародження торнадо, створювали блискавку, змушували літати магніт і навіть зазирають у нескінченність. Тільки простягни руку, щоб ввімкнути, повернути, розкрутити, натиснути, потягти, штовхнути, і ти на власні очі побачиш, як працює фізичний закон, про який ішлося на шкільних уроках.